Dato for ny foredragsaften: Om fysiologien bag angst – og hvorfor det er så vigtigt at forstå den

angst-foto-2

Efter flere opfordringer er jeg nu klar med endnu en foredragsaften om fysiologien bag angst: Onsdag d. 8. marts kl. 19.00-21.00 i Kulturhuset Indre By.

Kæmper du med angst i hverdagen, eller er der en, du holder af, som gør det, så tag dig selv i nakken eller hinanden under armen og brug et par timer på at blive lidt klogere på, hvorfor kroppen reagerer, som den gør, når livet føles utrygt. Og ikke mindst, hvordan du med dit sind kan forsøge at vende den negative spiral til en positiv.

I Danmark rammes ca. hver femte af os af angst på et eller andet tidspunkt i livet. Hvis du selv kender til angst, ved du også, at det er en meget kropslig tilstand, der ofte involverer hjertebanken, svedproduktion, følelsen af ikke at kunne få luft, svimmelhed, mavesmerter, trykken for brystet eller andre fysiske fornemmelser, som i sig selv kan være meget skræmmende. Men hver eneste af disse reaktioner fra kroppen er faktisk en del af et livsvigtigt overlevelsessystem, der ligger nedarvet i alle mennesker og som er vigtigt for vores evne til at navigere i den verden, der omgiver os. Det kan være meget betydningsfuldt at forstå dette fysiologiske system, både hvis du selv kæmper med angst eller hvis du lever tæt på en, som gør det. I dette foredrag kommer jeg både omkring hvorfor kroppen reagerer, som den gør, når angsten tager over og hvordan denne teoretiske viden kan bruges i praksis, når man arbejder med at mindske angsten.

Foredraget finder sted onsdag d. 8. marts fra kl. 19.00-21.00 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3 (lige ved skaterbanen i Nansensgade). Prisen for aftenen er 130 kr og du tilmelder dig ved at sende mig en mail på mail@psykologsamtale.nu 

Jeg glæder mig meget til at se dig til en forhåbentlig både hyggelig og lærerig aften.

 

 

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s