Vi hører så meget om ensomme unge, men er vi overhovedet mere ensomme end før?

Forleden bragte The Atlantic en ret skræmmende artikel om, hvordan en hel ungdomsgeneration er ved at blive ødelagt på grund af deres tendens til at prioritere og leve deres liv igennem deres smartphone. Journalist Catarina Nedertoft Jessen bad mig læse artiklen og give mit faglige bud på, om det virkelig kan være sandt. Hendes artikel og mit svar kan du læse ved at følge dette link:

Vi hører så meget om ensomme unge, men er vi overhovedet mere ensomme end tidligere? 

Jeg synes, det er en virkelig vigtig og relevant problematik, men jeg tror simpelthen, der skal mere end et stykke (nok så vanedannende og smart) stykke teknik til at skylle en hel generation af unge mennesker ud i afløbet…


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s