Når vi bliver forældre, kommer vores parforhold under pres

forældre og opvask

Dansk Psykolog Forening har lanceret et spritnyt site for alle, der er interesserede i psykologiske temaer og problemstillinger. Alle artikler på sitet er skrevet af psykologer og jeg har fået æren af at være en af dem. Her finder du mit første bidrag, som handler om parforhold og om, hvorfor vi må holde op med at vurdere modne parforhold eller forhold med børn, efter hvor ofte vi har sex eller går ud og spiser sammen. Der trænger til at komme nogle nye måleparametre på banen, hvis du spørger mig! Læs med ved at følge linket herunder.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s