Mørkeland – særafsnit om menneskets fascination af mørket

I denne uge blev jeg inviteret til at deltage i en sær-episode af den meget populære true crime-podcast Mørkeland. De to værter, Camilla og Kristine, er i den seneste tid blevet udsat for massiv kritik for at lave en podcast om ægte mordhistorier, uden at have en faglig tilgang til de sager, som de tager op og i denne episode taler vi om, hvad det mon er, der har gjort deres podcast så populær på trods af deres “almenmenneskelige” tilgang til stoffet. Vi taler også om, hvorfor mørket og rædslen tilsyneladende altid har fascineret mennesker og om det overhovedet kan forsvares at dykke ned i andre menneskers død og ulykke. Hvis du vil lytte med, kan du bare trykke på linket herunder:

https://podtail.com/da/podcast/morkeland/saerafsnit-en-snak-om-morkeland-og-fascinationen-a/


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s