Artikel fra Dansk Psykologforening

Det er skægt, som jeg sagtens kan stille op til et interview for en landsdækkende avis og, uden at blinke, fortælle om mine faglige og menneskelige tanker, ideer og overvejelser – men når det kommer til en artikel, der udelukkende skal sendes ud til mine fagfæller, så ryster hånden og sindet pludselig lidt. Det her et oven i købet en lang og grundig en af slagsen, så nu forsøger jeg bare at være stolt af min bog og af min lille praksis. Læs med herunder, hvis du har lyst:

https://www.dp.dk/radgivning/selvstaendige-psykologer/forretningsudvikling-for-selvstaendige-psykologer/nye-ydelser/


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s