En lille update på dette og hint

Kære alle I som følger med i mine nyheder og gæsteoptrædender i forskellige artikler og medier herinde på siden

Dette er tænkt som en form for mikro-nyhedsbrev, for at gøre opmærksom på, at jeg snart lancerer en ny hjemmeside. Siden min nuværende hjemmeside gik i luften, er kvartvejskrisen kommet til at fylde langt mere i mit professionelle liv og jeg er både begyndt at udbyde foredrag og supervision til (relativt) nyuddannede psykologer, som er på vej mod at få deres autorisation. Da jeg samtidig har haft en masse bøvl med mit mailsystem, vil jeg derfor debutere med et helt nyt domæne og en ny mail og psykologsamtale.nu vil således blive erstattet af mettebratlann.dk

Det kommer formodentlig til at ske en gang i slutningen af marts.

Og så vil jeg også bruge lejligheden til at fortælle jer, der endnu ikke ved det, at jeg nu også findes på Instagram, hvor jeg ugentligt lægger stemningsbilleder og små tekststykker op med forhåbentligt brugbare vinkler på det at være menneske og tanker om, hvordan vi kan forsøge at føle os hjemme i livet. Jeg håber, I har lyst til at følge med på:

https://www.instagram.com/psykologmettebratlann/

De allerbedste hilsener fra Mette


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s